Skip to content

CryoVital
3i1 - Ultimativ smerte- og restitutionbehandling

CryoVital
3i1 - Ultimativ smerte- og restitutionbehandling

Du kender det sikkert godt!

Det med ømme muskler og led efter træning, der gør, at næste træning ligger længere væk end man egentlig ønsker!

Eller også har man fået den der irriterende skade, der bare gør, at man ikke kan komme tilbage i sit ‘game’ hurtigt nok!

MEN, sådan behøver det ikke at være. Cryoterapi kombineret med rødlysbehandling og bindevævsmassage kan sammen sikre din krop kommer sig langt hurtigere efter træning og skader.

Ja, faktisk kan en tur i vores medicinsk godkendte Cryokammer give op til 50% hurtigere restitution både efter træning og skader. Men studier viser at rød- og nær infarød lys, kombineret med Cryobehandling giver ENDNU hurtigere opheling og restitution end hver behandling alene kan.

Vi har derfor sammensat den effektive “smerte og restitution” behandling, som består af: 

1 tur i vores medicinsk godkendte Cryokammer der er effektiv smertebehandling med frigivelse af endorfiner og energiboost.

Rødlysbehandling – ATP booster der styrker cellefornyelsen og cellernes mitokondrier.

30 min på Body Roll*, som masserer dit bindevæv, sætter gang i blodcirkulationen og hjælper kroppen med at afgifte sig selv.

Vil du bare være KLAR igen, så grib denne pakke!

*Behandlingen på Body Roll, foregår på egen hånd, efter du har fået introduktion.

Vi anbefaler et forløb af 4 uger, med 3 gange første uge, og derefter 2 gange i ugen efterfølgende for bedste effekt. Du vil potentielt allerede mærke en virkning efter de første par behandlinger.

Priser på vores CryoVital 3i1 - Ultimativ smerte- og restitutionbehandling

Ofte stillede spørgsmål

Inden du kommer i kabinen, har vi talt sammen og vurderet din egnethed. Vi vil altid være forsigtig med graderne i starten til vi kender hinanden. Der står en behandler ved dine side alle 3 minutter, så behandlingen kan afbrydes hvis dette måtte blive nødvendigt.

Uanset hvad dit formål er for at modtage CryoVitalBody, anbefales det at komme minimum 2 gange om ugen i 4 uger i en opstart for at give kroppen et boost og for at få størt udbytte af behandlingen.

Ja, du må gerne få CryoVitalBody imens du ammer.

CryoVitalBody gør ikke ondt. For nogen kan det stikke i huden og føles ubehageligt den første gang. Men for de fleste er det mere spændingen om, at man ikke helt ved hvad der skal ske den første gang. Efter endt behandling mærkes med det samme en skøn følelse af lethed, velvære og varme der spreder sig i hele kroppen.

Ja

Ja

Ja, det må man gerne. Behandlingen med CryoVitalBody kan med fordel benyttes, når man netop har gennemgået en operation, idet man gennem behandlingen opnår lindring af smerter, hurtigere heling af kroppen og nedbringer hævelser.

Man skal være fyldt 15 år og ellers kræver det en accept fra forældre.