Skip to content

Basis plus forløb

Basis plus forløb

Når du bestiller tid til en konsultation hos mig, foregår det således, at jeg inden vores møde sender dig en kostregistrering du skal udfylde samt en MSQ som giver et billede af hvordan du selv opfatter din krops situation. Når vi mødes, gennemgår vi de to udfyldte skemaer og så laver vi en journal, hvor vi gennemgår helbredshistorie og symptomer. I fællesskab snakker vi om hvilken en plan vi skal lave til dig mht. kostændring, livsstilsændring samt kosttilskud. Efterfølgende sender jeg dig den handlingsplan udfra det vi har snakket om.

Når du booker en tid hos mig, vil du have mulighed for enten at vælge et personligt forløb eller et online forløb. Den første konsultation er der i prisen inkluderet et opfølgningsmøde, som vi sammen aftaler en tid for, når du kommer til den første konsultation.

Foregår ved at du inden vores aftale, får tilsendt et link pr. mail som du kan logge på. Det kan for nogen være en fordel, da man sparer tid i trafikken, mødet kan tages når det passer ind imellem noget og til sidst behøver vi ikke at bo i samme by, for at jeg kan hjælpe dig.

Foregår sådan at du kommer til min klinik som ligger nede i Kolding centrum, med parkeringspladser lige ved døren.

For dig der har brug for én at holde i hånden, undervejs i dit forløb som strækker sig over 3-4 mdr.  Konsultationerne kan både foregå online eller ved personligt fremmøde.

Det er også en mulighed, at tage et forløb sammen som et par.

Følgende er inkluderet i dette forløb:

  • opstarts konsultation á 1 ½ times
  • 2 x midtvejs konsultationer 
  • Afsluttende  opfølgsningskonsultation
  • Åben chat, hvor du kan spørge om råd og vejledning
  • En komplet handlingsplan som er tilpasset til dig.
  • Måltidsforslag samt diverse aktuelle handouts.

Priser på basis plus forløb