Skip to content

EMS træning, Cryo, Rødt lysterapi, Body roll, InfraSlim og MMS behandling

Gør noget godt
For dig og din krop

Anja Lindberg er en sundhedsklinik i hjertet af Kolding, og en del af CryoVital. Vi har fokus på det hele menneske, hvor vi fokuserer på både krop og sind. Klinikken henvender både sig til folk med kroniske lidelser og smerter, men også dem, som “bare” vil gøre noget godt for sig selv.

AnjaLindberg CryoVital cryosauna cryoterapi - effektiv smertebehandling MindYourBodyStudio

Prøv Cryo i Kolding

Effektiv Cryo i vores medicinsk godkendte helkrops Cryosauna / Cryokammer med nitrogen, er cryoterapi ved ægte grader under minus 110 – uden windchill faktor.

Her får du den bedste cryobehandling for hele kroppen.

Cryo fremmer kroppens anti-inflamatoriske respons, stimulerer produktion af kollagen, øger energi, humør og søvnkvalitet, og så booster man kroppens naturlige restition.

Den ekstreme kulde frigiver hormonet noradrenalin, som stimulerer produktionen af endorfiner, oxytociner, dopamin og serotonin. Så her kan man virkelig gøre noget godt for ens krop.

EMS Træning er
effektivt og skånsomt

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og kan anvendes til optimerende træning, genoptræning, skadeforebyggelse og som værktøj til at opnå en sundere og stærkere krop.

Med EMS træning reducerer du din fedtprocent, opbygger muskler og styrker vævet.

Hjernen sender konstant elektriske impulser, der styrer musklerne, når du går en tur, løfter en håndvægt eller tager fat om et glas.

EMS træning hos MindYourBodyStudio i Kolding

6 UGERS BOOST FORLØB

Til dig som vil gøre noget godt for dig selv

Rødlys, X-Body EMS træning og Bodyroll 2 gange om ugen, med tider der er lagt ind når det passer dig.

MMS behandling

Vi tilbyder også MMS behandling der står for Magnetisk Muskel Stimulering (nogle sammenligner det med EMS behandling, der står for Elektronisk Muskel Stimulering).

Med MMS behandling får du opbygget muskler og reduceret fedt gennem den effektive teknologi HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic). HIFEM får musklerne til at trække sig sammen – langt mere effektivt end man selv kan gøre ved almindelig træning, og uden at skade led.

CryoVital MMS pro behandling
CryoVital Kolding

En del af CryoVital

AnjaLindberg CryoVital Kolding er en del af CryoVital kæden.  Det sikrer et højt fagligt niveau, og de nyeste og bedste maskiner på markedet inden for Cryoterapi og kroppens generelle sundhed. Ud over vores Medicinsk godkendte helkrops Cryosauna / Cryokammer, tilbyder vi også Body Roll og Rød/nærinfrarød behandlinger i studiet.

Ud over ydelserne i CryoVital kæden, tilbyder AnjaLindberg stadig X-Body EMS træning, EMS / MMS behandlinger samt InfraSlimX cardio træning. 

Alle ydelser tilbydes som enkeltydelser, eller kan sammensættes til netop dig og dit behov.

Ofte stillede spørgsmål

Cryo betyder kold på græsk, og cryobehandling er hvor man udsætter kroppen for kuldeterapi, for at booste dens naturlige restitution

Cryobehandling i vores medicinske godkente cryosauna gør ikke ondt. Nogle oplever det stikker i huden og føles ubehageligt den første gang. Efter endt behandling er huden iskold, men der mærkes samtidig en skøn følelse af lethed, velvære og varme der spreder sig i hele kroppen.

CryoVital er en kæde i Danmark som AnjaLindberg er en del af

Når man komme ud fra vores cryosauna efter endt cryoterapi