Min søde kollega i branchen Ditte Fjeldsted, har inspireret mig til at lave denne lækre ret, og tåler et stort shout out til hende 🙂

Karrysauce:

1 stor håndfuld blomkål

3-4 store gulerødder

Lidt kokosolie eller olivenolie at stege i

1 løg

1 tsk gurkemeje

1 ds kokosmælk

Kog gulerødder og blomkål mør i vand der kun lige dækker grøntsagerne og si derfra vandet fra og blend grøntsagerne.

Svits finthakket løg med krydderierne og tilsæt kokosmælk og til sidst blomkålspureen.

 

Marineret blomkålsbuketter:

1 blomkålshoved i små buketter

1/2 dl olivenolie

1 1/2 spsk karry

1 tsk gurkemeje

1/2 tsk spidskommen

1/4 tsk kokossukker eller 1 tsk akaciehonning

1/2 citron både saft og skal

Bland alle ingredienser i en pose og lad trække i mindst 1/2 time.

Bag i ovnen ved varmluft 210° grader i 15-20 min.

Jeg elsker hele sorghumkerner til denne ret og de smager virkelig skønt!

Jeg topper sorghum kernerne med karrysaucen og topper med de marinerede blomkåls buketter.

Pin It on Pinterest