Mangler du en hurtig nærende og lækker ret, er det den her du skalgive dig i kast med. Retten tager ikke lang tid at lave og du kan selv mikse de svampede elsker allermest. Hvis du bruger en svamp som fx.shiitake, får du meget mere smag og dybde endfx. en hel almindelig hvid svamp, men valget er dit 🙂

Opskriften er ca. til 6 prs. og jeg vil meget gerne selv have lidt frisk salat ved siden af, men er det den af de hurtige retter, er der jo grøntsager i retten.

1 pose majspasta

4-500 g blandede svampe

2 rødløg

1 alm.gult løg

1 kina hvidløg eller 4 fed

1 lille bundt oregano

4-5 dl plantefløde eller kokosmælk

salt og peber

1 tsk paprika

 

Sæt pastaen igang med at koge med lidt salt.

Start med at svitse løgene som er skåret i tynde både. Derefter svampe, oregano og paprika til vandet er helt fordampet fra svampene, og til de begynder at riste.

Tilføj plantefløde og smag til med salt og peber.

Når retten har været oppe og koge ganske kort, tilsættes den kogte afdryppede pasta.

Server direkte med et drys oregano og evt. lidt ristede pinjekerner

 

Pin It on Pinterest