Basis forløb

BOOK

Når du bestiller tid til en konsultation hos mig, foregår det således, at jeg inden vores møde sender dig en kostregistrering du skal udfylde samt en MSQ som giver et billede af, hvordan du selv opfatter din krops situation. Når vi mødes, gennemgår vi de to udfyldte skemaer og så laver vi en journal, hvor vi gennemgår helbredshistorie og symptomer. I fællesskab snakker vi om, hvilken en plan vi skal lave til dig mht. kostændring, livsstilsændring samt kosttilskud. Efterfølgende modtager du en samlet plan på mail fra mig, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Når du booker en tid hos mig, vil du have mulighed for enten at vælge et personligt forløb eller et online forløb. Til dette forløb er der lagt både den første konsultation ind, samt en afsluttende opfølgningskonsultation. Finder du ud af efter den afsluttende opfølgning, at du har behov for jævnligt at blive fulgt lidt mere op på, er det muligt at booke opfølgningskonsultationer på bookingsiden.

Onlinekonsultationen foregår ved at du inden vores aftale får tilsendt et link pr. mail som du kan logge på. Det kan for nogen være en fordel, da man sparer tid i trafikken, mødet kan tages når det passer ind imellem noget og til sidst behøver vi ikke at bo i samme by, for at jeg kan hjælpe dig.

Personligt konsultation foregår sådan at du kommer til min klinik som ligger nede i Kolding centrum, med parkeringspladser lige ved døren.

Basis forløb – en god start til en sund livsstilsændring

Følgende er inkluderet i dit forløb:

  • 1 ½ times konsultation
  • En komplet handlingsplan som er tilpasset til dig.
  • Måltidsforslag samt diverse aktuelle handouts.
  • 1 times afsluttende opfølgningssamtale efter 6-8 uger.

Priser

Uanset om du vælger online eller personlig konsultation er prisen:

1500 kr.

Har du brug for yderligere opfølgende konsultationer er der følgende muligheder både personligt og online:

30 min. 300 kr.
60 min. 500 kr.

Følg mig på Instagram

Følg mig på Facebook

Pin It on Pinterest