Basis plus pakke

Når du bestiller tid til en konsultation hos mig, foregår det således, at jeg inden vores møde sender dig en kostregistrering du skal udfylde samt en MSQ som giver et billede af hvordan du selv opfatter din krops situation. Når vi mødes, gennemgår vi de to udfyldte skemaer og så laver vi en journal, hvor vi gennemgår helbredshistorie og symptomer. I fællesskab snakker vi om hvilken en plan vi skal lave til dig mht. kostændring, livsstilsændring samt kosttilskud. Efterfølgende sender jeg dig den ernæringsplan vi har snakket om.

Når du booker en tid hos mig, vil du have mulighed for enten at vælge et personligt forløb eller et online forløb. Den første konsultation er der i prisen inkluderet et opfølgningsmøde, som vi sammen aftaler en tid for, når du kommer til den første konsultation. 

Onlinekonsultationen foregår ved at du inden vores aftale, får tilsendt et link pr. mail som du kan logge på. Det kan for nogen være en fordel, da man sparer tid i trafikken, mødet kan tages når det passer ind imellem noget og til sidst behøver vi ikke at bo i samme by, for at jeg kan hjælpe dig.

Personligt konsultation foregår sådan at du kommer til min klinik som ligger nede i Kolding centrum, med parkeringspladser lige ved døren.

 

Basis Plus Pakke – et personlig coach forløb for dig der har brug for én at holde i hånden, undervejs i dit forløb. Her booker du et 3 mdr. Forløb. Her vil du få en personlig konsultation samt telefon konsultation hver af de 3 måneder.  Konsultationerne kan både foregå ved online eller personligt fremmøde. 

I kan også tage et forløb sammen som par.

Følgende er inkluderet i dette forløb:

  • Første opstarts konsultation á 1 ½ times
  • 2 x efterfølgende konsultationer i de efterfølgende 2 måneder á 1 time
  • 3 x ½ times opfølgende konsultationer på tlf/online
  • Åben chat, du kan spørge om råd og vejledning
  • En komplet handlingsplan som er tilpasset til dig.
  • Måltidsforslag samt diverse aktuelle handouts.

Pris

2500 kr. som enkeltperson

3000 kr. som par

Følg mig på Instagram

Følg mig på Facebook

Pin It on Pinterest