Anja Lindberg

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anja Lindberg og bor med min mand, vores 4 børn og hund Murphy i Kolding.

For nogle år siden fik jeg konstateret leddegigt, som blev begyndelsen på en spændende, hård, øjenåbnende og kærlig rejse. Det efterlod mig med to muligheder: 1) at lukke øjnene og lade mig guide kun af det sundhedsfaglige personale eller 2) at åbne mine øjne for hvad min krop mon forsøger at fortælle mig og i fællesskab forsøge at få den tilbage i balance igen.

Det var ikke svært at gå med option nummer 2, da jeg hele tiden har været overbevist om, at jeg ville undgå alt medicin.

Jeg har altid haft en interesse for mad og sundhed generelt, så det lå ikke fjernt for mig, at rette blikket indad og tage skeen i den anden hånd.

Jeg besluttede mig for at dykke mere ned i kosten, for at sætte mig ind i, hvad der skaber inflammation og hvad der er betændelsesdæmpende. Jo mere jeg dykkede ned, des mere fandt jeg ud af, hvor meget det hele hænger sammen med bla. Den måde vi lever på, den mad vi spiser og hvor den mad vi spiser, kommer fra.

Jeg har brugt 2017 på at tage eksamen i hhv fysik og anatomi 1+2 og sygdomslære. I januar 2018 startede et nyt kapitel i mit eventyr på CET i København hvor jeg de næste 3 år skulle uddanne mig til ernæringsterapeut. Og i november 2020 blev jeg færdiguddannet Ernæringsterapeut fra DET.

 

Derfor kan jeg flaske mig med følgende:

  • Ernæringsterapeut DET fra Center for ernæring og terapi v/Mia Damhus og Karen Kaae.
  • Medlem af danske ernæringsterapeuter – som er et kvalitetsmærke, da jeg skal leve op til visse krav vedr. uddannelse og ajourføring.
  • 300 timer anatomi, fysiologi og sygdomslære fra Kostakademiet i Hover.
  • Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Curriculum Vitae

2017

Anatomi og fysiologi 1, kostakademiet i Hover

Anatomi og fysiologi 2, kostakademiet i Hover

Sygdomslære, kostakademiet i Hover

2020

Ernæringsterapeut, CET København

Uddannelsesbeviser

Følg mig på Instagram

Følg mig på Facebook

Pin It on Pinterest