Opskrifter
Jeg laver det meste mad fra bunden, med gode nærende råvarer, som alle har positiv indvirkning på kroppens maskinrum.
Jeg laver al slags mad, men fordi jeg gerne selv vil begrænse gluten, mejeri og sukker, vil du finde mange opskrifter uden netop de tre ingredienser.
Til sidst forsøger jeg som det er bedst muligt at spise økologisk samt at bruge sæsonens frugter og grønt.
Morgenmad
Salater & Tilbehør
Drikke
Frokost
Dessert & Snacks
Aftensmad
Bagværk
Blomkål i karry
Min søde kollega i branchen Ditte Fjeldsted, har inspireret mig til at lave denne lækre ret, og tåler et stort shout out til hende 🙂 Karrysauce: 1 stor håndfuld blomkål 3-4 store gulerødder Lidt kokosolie eller olivenolie at stege i 1 løg 1 tsk gurkemeje 1 ds...
Blomkåls bomber
De her guldbomber smager skønt og skal ses som tilbehør i stedet for fx frikadeller. Portionen her giver ca. 1 bageplade fuld. De kan uden problemer fryses og tages op i en hurtig vending. 4 spsk hørfrø 1-2 dl vand Start med at røre vand sammen med hørfrø og lad...
Cremet majspasta med svampesauce
Mangler du en hurtig nærende og lækker ret, er det den her du skalgive dig i kast med. Retten tager ikke lang tid at lave og du kan selv mikse de svampede elsker allermest. Hvis du bruger en svamp som fx.shiitake, får du meget mere smag og dybde endfx. en hel...
Følg mig på Instagram

Følg mig på Facebook
