Skip to content

InfraSlimX skånsom cardio træning

Næste generation af skånsom cardio træning's maskiner, med infrarødt lys, vakuum, ilt, ozon, kollagen og aromaterapi. Designet til at forbrænde fedt, fjerne cellulitis, stramme huden, opbygge muskler, samt afgifte kroppen og lymfesystemet.

InfraSlimX motionscykel - skånsom cardio træning

InfraslimX

InfraSlimX er en motionscykel med en lukket kabine, der indeholder flere teknologier og behandlinger, såsom vakuum, infrarød lys, ilt, collagen og aromaterapi.

InfraSlimX er en maskine designet til skånsom cardio træning, hvor cykling foregår i liggende stilling, og vi ligger med den nederste del af vores krop i et særligt vakuumrum. Dette kræver et neoprenskørt, der bæres rundt om taljen, som forbindes til maskinen og lukker dens åbning, og dermed sikres et lukket system, hvori den angivne vakuumstyrke kan skabes.

Ved hjælp af vakuumet løsnes de bundne muskler, blodkar og kapillærer udvider sig, og som følge heraf får vores væv og celler hurtigere og uhindret adgang til større mængder af næringsstoffer og ilt og bliver dermed mere belastbare. Derudover kan der som følge af vakuumet slippe flere giftstoffer ud gennem huden.

Uden et vakuum ville vi ikke kunne forbrænde halvt så mange kalorier, fordi det ville føles sværere at rulle. Vakuumet hjælper blodkar og væv med at udvide sig hurtigt, så blodgennemstrømningen accelererer, og næringsstofferne når frem til cellerne hurtigere. På grund af dens virkning forlader metaboliske biprodukter og toksiner skabt af træning kroppen hurtigere, og fedtceller begynder at skrumpe ind med det samme.

InfraslimX med infrarødt lys

Under påvirkning af infrarødt lys (850-950 nanometer) accelererer den cellulære metaboliske proces (metabolisme) selv i dybe vævsceller. I dette tilfælde udskilles toksiner, og det er muligt for cellerne at optage ilt og næringsstoffer, hvilket betyder, at vores muskelceller vil kunne udføre mere fysisk arbejde.

Det infrarøde opvarmer vores væv og det indre af kabinen, hvilket fremmer sveden og fremskynder afgiftningsprocessen. Du cykler i mellem 50-60 graders temperatur.

Ved at cykle, bruger vi musklerne, som får kroppen til at begynde at forbrænde kalorier, som cellerne skal bruge energi til. I løbet af cirka de første 20 minutter begynder vi at forbrænde de kalorier, vi fik den dag, og derefter begynder vi at bruge reserverne i fedtcellerne, hvilket er med til at reducere mængden af fedtceller og dermed vægttab.

Kollagen og aromaterapi er med til at genoprette hudens fasthed, hvorfor disse funktioner er meget nyttige, fordi vores hud forbliver fleksibel selv efter vægttab. Som et resultat af kollagen lysterapi forbedres evnen til at tilbageholde vand og absorbere ilt, så naturlig regenerering accelereres. Aromaterapi reducerer stress, øger cirkulationen og afgiftning.

INFRASLIMX-træningen fuldendes af multimedieberøringsskærmen, som sikrer en behagelig tid, mens du cykler. På den 15-tommer skærm kan du afspille musik fra Spotify, se videoklip på YouTube, serier eller film ved hjælp af stream-applikationerne Netflix, og du kan også vælge mellem virtuelle ruter med BitGym.

InfraSlimX motionscykel med lukket kabine, der bruger vakuum, infrarød lys, ilt, collagen og aromaterapi.

Priser på vores InfraSlimX

InfraSlimX display

Skånsom cardio træning

På grund af den stærke vakuumeffekt, hvis cyklingen var i normal stilling, ville det virke, som om en ekstra vægt på 30-50 kg blev lagt på vores krop, og hvis en overvægtig skulle dyrke sport med det, ville personens led blive ødelagt.

I liggende stilling optages denne ekstra vægt dog af maskinens kropsstruktur i stedet for leddene, og skader dermed ikke vores krop. Rygsøjlen er også meget lettere, hvilket er med til at slappe lettere af og gør det lettere for dem, der lider af mindre rygsøjle- eller ledproblemer, at dyrke sport.

Træningen tager 30 minutter, og vi lover du når at få sved på panden og pulsen godt op.

Hvem er InfraSlimX træningen for?

INFRASLIMX GIVER EN KOMPLET TRÆNINGSMULIGHED FOR ENHVER, SOM GERNE VIL DYRKE KARDIOTRÆNING.

Den store fordel ved maskinen er, at den ikke kræver træning at bruge den. Vi kan justere styrken på cyklen efter vores fysiske tilstand, og efter vores behov.

InfraSlimX er designet på en sådan måde, at den kan tilpasses på den bedste måde, hvilket gør det nemmere at bruge maskinen selv for dem, der vender tilbage til træning efter mange års fravær, som evt. lider af led- eller rygsøjleproblemer, og ikke længere kan dyrke anstrengende sport. Den er også god for dem som blot vil optimere sin tid, og få mest ud af den tid der trænes.

Den er optimal for overvægtige personer, kvinder der lige har født, og andre personer som skal i gang igen efter længere tids fravær fra træning. Den er skånsom, motiverende og bedst af alt… alle kan være med og holde til det.

InfraSlimX kabine med vakuum
InfraSlimX motionscykel introduktion

Ofte stillede spørgsmål

En træning er 30 minutter

Ja du kan godt se Netflix mens du træner. Du kan også afspille dine favoritnumre, lytte til din Spotify liste hvis du ønsker det. Og der god lyd i maskinen

Teknologierne arbejder sammen og forbedrer resultaterne. Vakuumterapien skaber vakuumrum, der hjælper væv med at løsne sig, kapillærkar, blodkar og blodkar udvides, hvilket giver cellerne meget mere ilt og næringsstoffer og ydeevnen bliver højere. Efterhånden som præstationen øges, får kroppen brug for mere ilt, dette overskydende ilt vil blive leveret af en indbygget iltgenerator, som vil gøre cellerne mere belastbare og der forbrændes væsentligt flere kalorier end andre øvelser.

Man skal være fyldt 15 år og ellers kræver det en accept fra forældre.