Skip to content

MMS Pro / MMS Seat

Også kendt som EMS Pro / EMS Seat

MMS / EMS Pro og MMS / EMS Seat

Hvad er MMS Pro / MMS Seat

Selvom MMS vinder mere og mere indpas i Danmark, er det faktisk langt fra et nyt koncept. MMS-muskelstimulering har nemlig sine rødder i fysioterapien helt tilbage fra 1960. Det er en trænings- og behandlingsform, som er skånsom og effektiv. MMS-muskelstimulering er både til egnet folk med fysiske udfordringer og skader såvel som almindelige motionister og professionelle sportsfolk, der ønsker en hurtigere og mere optimal muskelopbygning og bedre restitution.

MMS står for “Magnetisk Elektronisk Muskel Stimulering”
 Med en MMS PRO og SEAT behandling får du opbygget muskler og reduceret fedt gennem den effektive teknologi HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic). Med HIFEM sendes impulser ind i muskulaturen, dette får musklerne til at trække sig sammen – langt mere effektivt end man selv kan gøre ved almindelig træning, og uden at skade led.
I løbet af en behandling opnås ca. 25.000 supramaksimale muskelsammentrækninger. Det er bevist, at det er langt flere muskelfibre der aktiveres ved MMS PRO end ved en normal muskeltræning og fordi forbrændingen samtidig øges, opnår du også en reduktion i fedtmassen i det omkringliggende fedtvæv.

Hos CryoVital kan vi arbejde med et helt specifikt område, som du ønsker at få styrket, genopbygget eller tonet. Vi anvender både MMS PRO eller MMS SEAT afhængig af hvilket område på kroppen, du ønsker at have mest opmærksomhed på.

MMS Pro

Fordele ved MMS PRO:

 • Effektiv og skånsom styrketræning uden overbelastning af led
 • Du opnår bedre og hurtigere resultater på kortere tid
 • Opbygger og genopbygger muskler også i dybden
 • Alle muskler aktiveres
 • Øger fedtforbrænding og metabolisme
 • Mere tonede muskler
 • Velegnet til alle aldre
 • Afhjælper muskulære ubalancer og underudviklede muskler i kroppen
 • Sikrer en optimal kropsholdning
 • Afhjælper delte mavemuskler
 • Afhjælper og forebygger rygsmerter

Delte mavemuskler og vedligehold i skadesperioder

MMS PRO er velegnet til mennesker i alle aldre uden at udgøre en risiko for overbelastning af ledene. Behandlingen stimulerer musklerne på dybt niveau og kan hjælpe med at rette muskulære ubalancer og styrke svage muskelgrupper. En ekstra fordel er, at MMS PRO kan opretholde muskelmassen i områder, der ellers ikke bruges under skadesperioder.

Desuden er behandlingen ideel til at styrke “core”-musklerne, fremme en optimal kropsholdning og lindre samt forebygge rygsmerter. Den er også effektiv til behandling af delte mavemuskler, som normalt er vanskelige at behandle.

Behandlingens varighed: 40 minutter
(plus et par minutter til klargøring)

Behandlingen I et forløb skal ske med 4 dages mellemrum, og kunne gennemføres ud i en periode for at få det optimale ud af behandlingen. Så husk det hvis du booker dine tider selv online.

Forløbende kan findes under klippekort i vores online bookingsystem.

Det siger vores kunder om MMS Pro

Efter at have gennemgået et forløb med MMS PRO, fortæller vores kunder om forbedret muskelstyrke og øget præstationsevne i deres sportsaktiviteter, som de aldrig har oplevet før. Derudover har de bemærket en hurtigere restitutionstid efter skader, takket være muligheden for at vedligeholde og styrke muskelmassen i løbet af deres rehabiliteringsperiode. Vi har også kunder, der endelig har sagt farvel til delte mavemuskler efter en graviditet eller opnået den drømmeformede sixpack eller tonede arme, de har kæmpet for at opnå.

Læs mere om MMS og teknikken bag her

MMS pro områder - EMS pro
MMS seat områder - EMS seatac

MMS Seat bækkenbundstræning

Også kendt som EMS Seat

Fordele ved MMS SEAT:

 • Velegnet til både kvinder og mænd
 • Afhjælper inkontinens (både urin- og afførings-inkontinens)
 • Afhjælper efterfødselsskader
 • Styrker følelsen i bækkenbund og underliv
 • Bidrager til forbedret intimitet
 • Kan afhjælpe rejsningsproblemer
 • Aktiverer de muskler, man selv kan have svært ved at aktivere
 • Behandlingen foregår påklædt
 • Smertefri behandling

Hvorfor er bækkenbundstræning vigtigt?

Bækkenbundsmusklerne er det lag af muskler, der støtter bækkenorganerne og strækker sig hen over bækkenbunden.

En stærk bækkenbund gør at man kan holde på vand, afføring og tarmluft. Har man svage bækkenbundsmuskler er de indre organer ikke er fuldt understøttet, og blære- og tarmkontrol kan være vanskelig.

Behandlingens varighed: 30 minutter
(plus et par minutter til klargøring)

Behandlingen I et forløb skal ske med 4 dages mellemrum, og kunne gennemføres ud i en periode for at få det optimale ud af behandlingen. Så husk det hvis du booker dine tider selv online.

Forløbende kan findes under klippekort i vores online bookingsystem.

Det sige vores kunder om MMS Seat

Efter et forløb med MMS seat behandling har vores kunder oplevet, at de igen kan hoppe på trampolin, grine og nyse uden at opleve urininkontinens. 

Derudover har de bemærket en forbedret søvnkvalitet, da de ikke længere behøver at stå op om natten for at tisse.

Priser på vores MMS Pro / MMS Seat

CryoVital MMS pro behandling

Priser på MMS PRO

Priser på MMS SEAT

MMS seat behandling for kvinde

Ofte stillede spørgsmål

MMS (Magnetisk Muskel Stimulering) er en effektiv, men skånsom, behandling. Behandlingen hjælper med hurtigere restitution efter f.eks. skader eller operation, ved at benytte magnetfeltets styrke til at aktivere og opbygge musklerne, uden at man behøver træne eller lave hårde og belastende øvelser.

 

MMS er desuden klinisk dokumenteret og godkendt af FDA

MMS står for Magnetisk Muskel Stimulering, hvor EMS står for Elektrisk Muskel Stimulering.

MMS pro varer 40 minutter, og MMS seat varer 30 minutter.

MMS-behandlingen benytter sig af HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic) teknologi, som stimulerer musklerne til at kontrahere på et supramaksimalt niveau. Disse sammentrækninger er markant kraftigere og hurtigere end dem, der opnås gennem almindelig træning. De intensive muskelsammentrækninger udløser en metabolisk forandring i det omgivende fedtvæv, hvilket resulterer i nedbrydning af fedtcellerne. Disse ødelagte fedtceller frigives gradvist i blodbanen og fjernes fra kroppen. Kliniske undersøgelser har vist, at MMS-behandlingen kan føre til en reduktion af kropsfedt på op til 19% efter blot fem behandlinger over en periode på fem uger.