Skip to content

Rødlys behandling er en
effektiv behandlingsform

Rødlys behandling er en
effektiv behandlingsform

Hvad er Rødlys behandling?

Rød- og nærinfrarød lys har en helt specifik bølgelængde, som styrker cellefornyelsen og er kendt som ATP-booster. Erfaringen viser, at lyset styrker cellernes mitokondrier, hvilket øger energi niveauet i cellerne, der giver en bl.a. hurtigere restitution efter sport og skade.

Erfaringen har vist, at lysbehandlingen med den type rødlys vi tilbyder i CryoVital med frekvens 660nm for rødlys og 850nm for nærinfrarødlys ikke bare stimulerer cellerne, så iltoptagelsen forbedres, men også at det øger blodcirkulationen og forbedrer cellefornyelsen generelt i kroppen.

Rødlys øger blodcirkulationen og stimulerer også hudcellerne til at danne kollagen, dette giver en opstrammende effekt af huden. Rødlys stimulerer også cellefornyelsen, inklusive fibroblast-cellerne, der producerer kollagen og elasticitet. Disse fibre i bindevævet giver huden styrke, spændstighed, elasticitet og vævsfylde. Fornyelsen af disse celler vil derfor minimere fine linjer, rynker, genoprette solskader, forbedre ar og strækmærker.

Yderligere viser forsøg på bl.a. Grindsted sygehus, at Rødlys forbedrer muligheden for fertilitet mens andre studier peger på en øget libido.

Priser på vores Rødlys behandling

Forskning med denne type rødlys peger på at det kan have en gavnlig effekt på:

– leddegigt og andre inflammationstilstande i kroppen
– øger energiniveauet og restitution
– Virker smertestillende, også ved andre gigtlidelser
– øger kollagen produktionen og reducerer appelsinhud samt giver en anti-aging for huden
– reducerer eksem, akne & rosacea og andre hudlidelser.
– vægttab
– forbedrer søvnen
– medicinsk evidens på sygdomme i leveren, bugspytkirtlen, skjoldbruskkirtlen, alzheimer og parkinson.
– gavnlig ved stress og depression
– mindsker migræne
– øget kognitive fordele som forbedret indlæring
– hårtab- skaldethed
– fertilitet og øget libido

Rødlys kombineret med Cryo-behandling
Erfaringen viser at rødlys er oplagt sammen med behandlinger i Cryo-kammer til personer med gigt, generelle inflammationstilstande, arvæv & hudsygdomme som acne, eksem, psoriasis, ikke-helende sår, strækmærker og cellulite (appelsinhud) fordi, behandlingerne tilsammen betydeligt øger kroppes egen-produktion af kollagen samt forbedrer cellefornyelsen i kroppens væv generelt.

Der er også gode forskningsresultater på, at rødlys booster serotonin i hjernen og at det sammen med Cryo-terapi kan have en ekstra god effekt ved depression og mental træthed.

Rødlysbehandling hos CryoVital
Rødlys behandling hos CryoVital foregår mellem 2 store lyspaneler, så hele kroppen er dækket. Behandlingen er lun men ikke varm, så du bliver ikke svedig.

Behandlingen er helt smertefri.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Ved 1 behandling forventer man bedre søvn, mere energi samt en delvis smertelindring. Ved andre sygdomme eller kosmetiske ønsker mv. skal der flere behandlinger til. Behandlinger kan med fordel lægges med få dages mellemrum, da effekten af rødlys intensiveres ved dette.