Skip to content

CryoVital Body helkrops Cryo Kammer
er en full body Cryobehandling

AnjaLindberg CryoVital cryosauna cryoterapi - effektiv smertebehandling MindYourBodyStudio

CryoVital Body Cryokammer/Cryosauna

Genopladning af hele din krops batterier

CryoVital Body Cryokammer/Cryosauna er det eneste kammer i Danmark, hvor du får en konstant kuldepåvirkning under –110 grader på HELE kroppen.

Andre Cryosauner er åbne i toppen, og derved får man ikke den fulde effekt. Vores nitrogen kølede helkropskammer, er den absolut bedste cryobehandling på markedet.

Når hele kroppen, inklusive hoved og nakke, udsættes for cryoterapi, aktiveres en række positive effekter i kroppen. Hjernen reagerer på den ekstreme kulde ved at frigive hormonet noradrenalin, som stimulerer produktionen af endorfiner, oxytociner, dopamin og serotonin. Disse hormoner har en række positive effekter, herunder:

 • Forbedret humør: Du føler dig mere frisk og opløftet.
 • Øget energi: Du får et boost af energi, der kan mærkes lige efter behandlingen.
 • Bedre restitution: Kroppens naturlige reparationsprocesser aktiveres, hvilket kan føre til hurtigere restitution og smertelindring.

Udover de ovennævnte effekter har cryoterapi også en række andre fordele som:

 • Anti-inflammatorisk effekt: Behandlingen fremmer en anti-inflammatorisk respons i kroppen, hvilket kan være nyttigt ved forskellige inflammatoriske tilstande.
 • Stimulerer kollagenproduktion: Cryoterapi kan øge produktionen af kollagen, et protein, der er vigtigt for hudens struktur og elasticitet.
 • Forbedret søvnkvalitet: Mange oplever en forbedret søvnkvalitet efter cryoterapi.

Så cryoterapi er kort fortalt en effektiv og sikker metode til at forbedre humør, energiniveau, restitution og søvnkvalitet. Behandlingen kan også have en anti-inflammatorisk effekt og stimulere kollagenproduktionen.

Hvorfor Cryoterapi i vores Cryosauna?

Cryoterapi i en cryosauna er for alle, som ønsker at optimere deres sundhed og velvære.

Fra elitesportsudøveren under træning, den travle forretningsmand/kvinde, de aktive mennesker, som gerne vil have bedre velvære, dem med ledsmerter og skader, og selvfølgelig dem med kroniske smerter, der ønsker en alternativ form for lindring og smertebehandling.

Cryosaunaen er bestemt også for dem som gerne vil øge et vægttab og forbrænde underhudsfedt. Kroppen skal bruge store ressourcer af energi for, at vende tilbage til normal tilstand – og hvis du holder kroppen i gang efter behandlingen sætter det din forbrænding yderligere op.

Denne effekt er også den, der gør det muligt at restituere hurtigere og forbrænde kalorier –  så med en tur i vores CryoVital Body Cryosauna får kroppen altså det hele på én gang. 

CryoVitalBody Cryosauna er full body Cryoterapi

Priser på vores CryoVital Body Cryosauna

Cryoterapi i Cryosauna af hele kroppen - også hovedet

Hvem skal ikke bruge CryoVital Body Cryosauna?

CryoVitalBody Cryosauna er ufarligt og godt for krop og sjæl, men det er vigtigt at man er sund og rask for at modtage behandlingen. Du kan ikke modtage cryoterapi, hvis du har eller har haft:

 • Hjertesygdomme/lidelser, som bl.a. rytmeforstyrrelser, kroniske hjertesygsomme, hypertension (ubehandlet forhøjet blodtryk). Du skal have et stabilt blodtryk
 • Blodprop og modtager genoptræning herfor
 • Kræftsygdom og er i behandling herfor
 • Blodmangel eller en anden form for blodsygdom, eller nedsat immunforsvar
 • Dårlig almen tilstand
 • Raynauds syndrom (hvide tæer og knoer), akrocyanose (blå tæer), systemisk vaskulitis (blodkar betændelse)
 • Epilepsi
 • Anoreksi
 • Pacemaker
 • Luftvejs-/virusinfektioner
 • hvis du er gravid.
 • Er du i tvivl så spørg din læge eller kontakt os, så undersøger vi nærmere

Er du i tvivl så spørg din læge eller kontakt os, så undersøger vi nærmere.

Hvis du har feber eller føler dig syg, skal du vente med behandling indtil du er helt rask. Det samme gælder, hvis du er i behandling for ovennævnte sygdomme og/eller skal ændres i medicin. Her skal du konsultere med egen læge inden opstart på cryobehandling.

Du må ikke være under påvirkning af alkohol og/eller rusmidler når du modtager cryoterapi.

Når man komme ud fra vores cryosauna efter endt cryoterapi

Ofte stillede spørgsmål

Inden du kommer i kabinen, har vi talt sammen og vurderet din egnethed. Vi vil altid være forsigtig med graderne i starten til vi kender hinanden. Der står en behandler ved dine side alle 3 minutter, så behandlingen kan afbrydes hvis dette måtte blive nødvendigt.

Uanset hvad dit formål er for at modtage Cryoterapi i vores Cryosauna, anbefales det at komme minimum 2 gange om ugen i 4 uger i en opstart for at give kroppen et boost og for at få størst udbytte af behandlingen.

Ja, du må gerne benytte vores CryoVital Body Cryosauna imens du ammer.

Cryoterapi i vores Cryosauna gør ikke ondt. For nogen kan det stikke i huden og føles ubehageligt den første gang. Men for de fleste er det mere spændingen om, at man ikke helt ved hvad der skal ske den første gang. Efter endt behandling mærkes med det samme en skøn følelse af lethed, velvære og varme der spreder sig i hele kroppen.

Ja

Ja

Ja, det må man gerne. Behandlingen med CryoVital Body kan med fordel benyttes, når man netop har gennemgået en operation, idet man gennem behandlingen opnår lindring af smerter, hurtigere heling af kroppen og nedbringer hævelser.

Man skal være fyldt 15 år og ellers kræver det en accept fra forældre.