Skip to content

EMS Pro / EMS Seat

EMS Pro / EMS Seat

Hvad er EMS Pro / EMS Seat

Selvom EMS vinder mere og mere indpas i Danmark, er det faktisk langt fra et nyt koncept. EMS-muskelstimulering har nemlig sine rødder i fysioterapien helt tilbage fra 1960. Det er en trænings- og behandlingsform, som er skånsom og effektiv. EMS-muskelstimulering er både til egnet folk med fysiske udfordringer og skader såvel som almindelige motionister og professionelle sportsfolk, der ønsker en hurtigere og mere optimal muskelopbygning og bedre restitution.


EMS står for “Elektronisk Muskel Stimulering”
 Med en EMS PRO og SEAT behandling får du opbygget muskler og reduceret fedt gennem den effektive teknologi HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic). Med HIFEM sendes impulser ind i muskulaturen, dette får musklerne til at trække sig sammen – langt mere effektivt end man selv kan gøre ved almindelig træning, og uden at skade led.
I løbet af en behandling opnås ca. 25.000 supramaksimale muskelsammentrækninger. Det er bevist, at det er langt flere muskelfibre der aktiveres ved EMS PRO end ved en normal muskeltræning og fordi forbrændingen samtidig øges, opnår du også en reduktion i fedtmassen i det omkringliggende fedtvæv.


Hos CryoVital kan vi arbejde med et helt specifikt område, som du ønsker at få styrket, genopbygget eller tonet. Vi anvender både EMS PRO eller EMS SEAT afhængig af hvilket område på kroppen, du ønsker at have mest opmærksomhed på.

EMS Pro

Fordele ved EMS PRO:
– Effektiv og skånsom styrketræning uden overbelastning af led
– Du opnår bedre og hurtigere resultater på kortere tid
– Opbygger og genopbygger muskler også i dybden
– Alle muskler aktiveres
– Øger fedtforbrænding og metabolisme
– Mere tonede muskler
– Velegnet til alle aldre
– Afhjælper muskulære ubalancer og underudviklede muskler i kroppen
– Sikrer en optimal kropsholdning
– Afhjælper delte mavemuskler
– Afhjælper og forebygger rygsmerter

Delte mavemuskler og vedligehold i skadesperioder
EMS PRO kan benyttes af folk i alle aldre uden risiko for overbelastning af led. Behandlingen aktiverer musklerne i dybden og kan afhjælpe muskulære ubalancer og underudviklede muskler. Fordelen er også, at EMS PRO fx kan vedligeholde muskelmassen i de områder, man ellers ikke får brugt i skadesperioder.
Derudover er behandlingen genial til at styrke “core”-muskulaturen, sikre en optimal kropsholdning samt afhjælpe og forebygge rygsmerter og behandle delte mavemuskler, som ellers er et meget svært område at behandle.


Behandlingens varighed: 40 minutter

(plus et par minutter til klargøring)

Behandlingen I et forløb skal ske med 4 dages mellemrum, og kunne gennemføres ud i en periode for at få det optimale ud af behandlingen. Så husk det hvis du booker dine tider selv online.

Forløbende kan findes under klippekort i vores online bookingsystem.

 

Vores kunder fortæller

at de efter et EMS PRO forløb, har mere muskelstyrke og performer bedre i deres idræt end nogensinde før. Men også at de er kommet hurtigere tilbage fra en skadesperiode, fordi de har været i stand til at vedligeholde og styrke muskelmassen i mellemtiden. Derudover har vi kunder, der endelig er sluppet af med delte mavemuskler fra en fødsel eller har opnået den sixpack eller de tonede arme, de altid har drømt om.

Læs mere om EMS og teknikken bag her

Priser på vores EMS Pro / EMS Seat

Priser på EMS PRO

Priser på EMS SEAT

EMS Seat

Fordele ved EMS SEAT:
– Velegnet til både kvinder og mænd
– Afhjælper inkontinens (både urin- og afførings-inkontinens)
– Afhjælper efterfødselsskader
– Styrker følelsen i bækkenbund og underliv
– Bidrager til forbedret intimitet
– Kan afhjælpe rejsningsproblemer
– Aktiverer de muskler, man selv kan have svært ved at aktivere
– Behandlingen foregår påklædt
– Smertefri behandling

Hvorfor er bækkenbunden vigtigt?
Bækkenbundsmusklerne er det lag af muskler, der støtter bækkenorganerne og strækker sig hen over bækkenbunden.

Stærke bækkenbundsmuskler giver kontrol over blæren og tarmen. Svækkede bækkenbundsmuskler betyder, at indre organer ikke er fuldt understøttet, og blære- og tarmkontrol kan være vanskelig.


Behandlingens varighed: 30 minutter

(plus et par minutter til klargøring)

Behandlingen I et forløb skal ske med 4 dages mellemrum, og kunne gennemføres ud i en periode for at få det optimale ud af behandlingen. Så husk det hvis du booker dine tider selv online.

Forløbende kan findes under klippekort i vores online bookingsystem.

 

Vores kunder fortæller
at de efter et EMS SEAT behandlingsforløb igen kan hoppe i trampolin, grine og nyse uden at komme til at tisse i bukserne. Men også at de sover bedre, fordi de ikke er nødt til at stå op for at tisse om natten.

Læs mere om EMS og teknikken bag her