Om Anja Lindberg
Hvem er jeg?
Jeg hedder Anja Lindberg og bor med min mand, vores 4 børn og hund Murphy i Kolding.
For nogle år siden fik jeg konstateret leddegigt, som blev begyndelsen på en spændende, hård, øjenåbnende og kærlig rejse. Det efterlod mig med en kæmpe lyst til, at udforske, hvordan kroppen hænger sammen og hvordan den reagerer på de næringsstoffer den får eller i værste fald, hvis den slet ikke får nogle af de næringsstoffer den har brug for.
Jeg har altid haft en interesse for mad og sundhed generelt, så det lå ikke fjernt for mig, at rette blikket indad og tage skeen i den anden hånd.
Jeg besluttede mig for at dykke mere ned i kosten, for at sætte mig ind i, hvad der skaber inflammation og hvad der er betændelsesdæmpende. Jo mere jeg dykkede ned, des mere fandt jeg ud af, hvor meget det hele hænger sammen med bla. Den måde vi lever på, den mad vi spiser og hvor den mad vi spiser, kommer fra.
Jeg har brugt 2017 på at tage eksamen i hhv fysik og anatomi 1+2 og sygdomslære. I januar 2018 startede et nyt kapitel i mit eventyr på CET i København hvor jeg de næste 3 år skulle uddanne mig til ernæringsterapeut. I november 2020 blev jeg færdiguddannet Ernæringsterapeut fra DET, og driver idag klinik i hjertet af Kolding. Til April 2022 kobler jeg en ting mere til min klinik, nemlig cryoterapi og i den forbindelse flytter jeg i større lokaler også nede i midtbyen. Cryoterapi kan du læse mere om her.
Mine Kompetencer
- Ernæringsterapeut DET fra Center for ernæring og terapi v/Mia Damhus og Karen Kaae.
- Medlem af danske ernæringsterapeuter – som er et kvalitetsmærke, da jeg skal leve op til visse krav vedr. uddannelse og ajourføring.
- 300 timer anatomi, fysiologi og sygdomslære fra Kostakademiet i Hover.
- Registreret Alternativ Behandler (RAB).
- Cryoterapeut pr. 1. april 2022
Curriculum Vitae
2017
Anatomi og fysiologi 1, kostakademiet i Hover
Anatomi og fysiologi 2, kostakademiet i Hover
Sygdomslære, kostakademiet i Hover
2020
Ernæringsterapeut, CET København