Lækre sunde vafler med broccoli og spinat
Min vaffelmaskine har gemt sig i skuffen, i lang tid, men NU var det bare tid til at få den fundet frem igen. Jeg måtte lave ud fra det jeg havde i køleskabet, og det føles for mig godt, da jeg elsker at få brugt de råvarer jeg køber. Opskriften passer med to omgange i en dobbelt vaffelmaskine:
1 håndfuld broccoli
1-2 håndfulde frisk spinat
2 æg
1-2 dl havregryn
0,5 dl sesamfrø
0,5-1 dl vand eller plantemælk
1 tsk salt
1 spsk loppefrøskaller (prøv efter, og se hvordan du vil have konsistensen skal være. Lad dejen trække i et par minutter)
Steg dejen i vaffelmaskinen i kokosolie.
Jeg har toppet med hvad jeg havde, og det blev til tomater, æg, frisk spinat og græskarkerner. Vaflerne synes jeg, både går til morgenmad og til frokost, også i madpakkerne.
Velbekom jer 🙂