Skip to content

6 UGERS BOOST FORLØB

 VIL DU MED PÅ VORES POPULÆRE BOOST FORLØB?

I uge 16-17 starter vi 10 individuelle trænings, -stram op og rens ud i kroppen forløb op. Forløbet strækker sig over 6 uger, fra uge ca 16  til uge 22.

Forløbende bliver erfaringsmæssigt hurtigt udsolgt, så skynd dig at tilmelde dig.

Alle 3 behandlinger tager man den samme dag, 2 gange i ugen. Det tager ca 1,5 time per gang, med 9 min Rødlys, 30 min EMS-X Body træning og 30 min Bodyroll. 

 Vi lægger tiderne ind til dig i samråd med, hvad der passer ind i dit arbejds og privatliv.

Forløbet er til dig som:

  • Har brug for en kickstart, fordi du måske har glemt dig selv helt…
  • Ikke kan træne på almindeligvis i et normalt træningscenter pga kroniske lidelser…
  • Har en skade og derfor har brug for skånsom træning og hurtig restitution…
  • Ikke gider at bruge alt for meget tid på at blive strammet op…

Prisen for boost forløb

Rødt lys tearapi hos Anja Lindberg med rødlys er godt for restitution og smertebehandling

6 ugers boost forløb: 6.000 kr. 

Normal 8.080 kr. (Spar 25%) 

Forløbet indeholder:

12 x EMS træning 

12 x Rødlys terapi

12 x bodyroll 

2x Tanita kropanalyse 

EMS Træningstøj

Hvad gør forløbet for dig?

Ems træning

EMS træning er elektriske impulser der generes af en maskine og gives gennem elektroder, der placeres på huden direkte over de muskelgrupper, der skal stimuleres. Impulserne får musklerne til at trække sig sammen, således er sammentrækningen identisk med musklens naturlige bevægelser, bare med 80% større intensitet. EMS-træning har til hensigt at nå ned til de dybere muskellag og sikre høj intensitet i korte træningspas. Med EMS træning, træner vi skånsomt men effektivt i kun 20 min. 2 gange i ugen.

Rødlysterapi 

Rødt- og nærinfrarødt lys har en helt specifik bølgelængde, som styrker cellefornyelsen og er kendt som ATP-booster. Erfaringen viser, at lyset styrker cellernes mitokondrier, hvilket øger energiniveauet i cellerne, dette giver bl.a. hurtigere restitution efter sport og skader. Erfaringen har vist, at lysbehandling med den type professionelt rødlys, CryoVitalRed, vi tilbyder hos CryoVital med frekvens 660nm for rødlys og 850nm for nærinfrarødlys ikke bare stimulerer cellerne, så iltoptagelsen forbedres, men også øger blodcirkulationen og forbedrer cellefornyelsen generelt i kroppen.

Bodyroll 

Body roll er en gennemprøvet massage-metode til at fremskynde restitutionsprocessen, behandle cellulite og opnå en smidig hud. Vores CryoVital BodyRoll tager behandlingen et nøk op ved at tilføje nær-infrarødt lys, der igangsætter fedtforbrændingen og fremmer udskillelsen af affaldstoffer.

Tilmelding og Praktisk Info

Tilmelding skal ske senest søndag d.30/3 ved nedenstående formular. Opstart er i uge 16 eller 17. Når vi har modtaget din tilmelding, kontakter vi dig for at få lagt dine tider ind.

 

Åbningstider:

  • Mandag 13-19
  • Tirsdag 7-13
  • Onsdag 13-19
  • Torsdag 7-13 / 17-19
  • Fredag 7-15

Inden opstart foretager vi en Tanita kropsanalyse. Du får så en måling igen efter de 6 uger, så du kan se dine resultater.

TILMELD DIG HER

Udtalelser fra tidligere BOOST deltagere