Skip to content

CryoVitalBody er en
effektiv behandlingsform

CryoVitalBody er en
effektiv behandlingsform

CryoVitalBody

Genopladning af hele din krops batterier

CryoVital Bodykammer, er det eneste kammer i Danmark, hvor du får en konstant kuldepåvirkning under – 110 grader på HELE kroppen.

Når HELE kroppen, incl. hoved og nakke, udsættes for kulde begynder hjernen, at alarmere hele din krop om at være beredt. Hjernen udskiller hormonet noradrenalin, der fungerer som neurotransmitter i nervesystemet og stimulerer produktionen af endorfiner, oxytoxiner, dopamin og serotonin, der bevirker at dit humør bliver bedre og at du er frisk – Altså et boost af energi, og bedre energi lige efter behandlingen, hvor din krop genoplader alle dine batterier. Man kan med andre ord sige at man, kunstigt, giver kroppen (og hjernen) en forskrækkelse, der får kroppen til at starte dens selvreparationsproces. Dette resulterer i hurtigere restitution og smertebehandling.

Behandlingen i Cryokammeret fremskynder også den anti-inflammatoriske respons i kroppen, booster Collagen produktionen, giver pænere hud og forbedrer søvn.

Cryokammeret er også for alle, som ønsker at optimere deres sundhed og velvære. Fra elitesportsudøveren under træning, den travle forretningsmand/kvinde, de aktive mennesker, som gerne vil have bedre velvære, dem med ledsmerter og skader, og selvfølgelig dem med kroniske smerter, der ønsker en alternativ form for lindring og smertebehandling.

Cryokammeret er bestemt også for dem som gerne vil øge et vægttab og forbrænde underhudsfedt. Kroppen skal bruge store ressourcer af energi for, at vende tilbage til normal tilstand – og hvis du holder kroppen igang efter behandlingen sætter det din forbrænding yderligere op.

Denne effekt er også den, der gør det muligt at restituere hurtigere og forbrænde kalorier –  så med en helkrops-cryobehandling får du altså det hele på én gang.

Priser på vores CryoVitalBody

Hvem skal ikke bruge CryoVitalBody

CryoVitalBody er ufarligt og godt for krop og sjæl, men det vigtigt at man er sund og rask for at modtage behandlingen. Du kan ikke modtage cryobehandling, hvis du har eller har haft:

 • Hjertesygdomme/lidelser, som bl.a. rytmeforstyrrelser, kroniske hjertesygsomme, hypertension (ubehandlet forhøjet blodtryk). Du skal have et stabilt blodtryk
 • Blodprop og modtager genoptræning herfor
 • Kræftsygdom og er i behandling herfor
 • Blodmangel eller en anden form for blodsygdom, eller nedsat immunforsvar
 • Dårlig almen tilstand
 • Raynauds syndrom (hvide tæer og knoer), akrocyanose (blå tæer), systemisk vaskulitis (blodkar betændelse)
 • Epilepsi
 • Anoreksi
 • Pacemaker
 • Luftvejs-/virusinfektioner
 • hvis du er gravid.
 • Er du i tvivl så spørg din læge eller kontakt os, så undersøger vi nærmere

Er du i tvivl så spørg din læge eller kontakt os, så undersøger vi nærmere.

Hvis du har feber eller føler dig syg, skal du vente med behandling indtil du er helt rask. Det samme gælder, hvis du er i behandling for ovennævnte sygdomme og/eller skal ændres i medicin. Her skal du konsultere med egen læge inden opstart på cryobehandling.

Du må ikke være under påvirkning af alkohol og/eller rusmidler under behandlingen.

Ofte stillede spørgsmål

Inden du kommer i kabinen, har vi talt sammen og vurderet din egnethed. Vi vil altid være forsigtig med graderne i starten til vi kender hinanden. Der står en behandler ved dine side alle 3 minutter, så behandlingen kan afbrydes hvis dette måtte blive nødvendigt.

Uanset hvad dit formål er for at modtage CryoVitalBody, anbefales det at komme minimum 2 gange om ugen i 4 uger i en opstart for at give kroppen et boost og for at få størt udbytte af behandlingen.

Ja, du må gerne få CryoVitalBody imens du ammer.

CryoVitalBody gør ikke ondt. For nogen kan det stikke i huden og føles ubehageligt den første gang. Men for de fleste er det mere spændingen om, at man ikke helt ved hvad der skal ske den første gang. Efter endt behandling mærkes med det samme en skøn følelse af lethed, velvære og varme der spreder sig i hele kroppen.

Ja

Ja

Ja, det må man gerne. Behandlingen med CryoVitalBody kan med fordel benyttes, når man netop har gennemgået en operation, idet man gennem behandlingen opnår lindring af smerter, hurtigere heling af kroppen og nedbringer hævelser.

Man skal være fyldt 15 år og ellers kræver det en accept fra forældre.