Skip to content

Kartoffel porre suppe med ristede kikærter

Kartoffel porresuppe med ristede kikærter

Herhjemme elsker vi suppe hele året rundt, men jeg må indrømme, at det er på de kolde og eller gråvåde triste dage, at jeg får allermest lyst til det. I dag står den på den klassiske kartoffelporresuppe, med ristede kikærter. Den smager altid godt og ungerne elsker den!

Opskriften er til 6 prs.

2-3 porrer

2 alm. gule løg

1 kg kartofler

2 fed hvidløg

1 bouillon terning

1,5 l vand

1 spsk gurkemeje

salt og peber.

Svits låg og hvidløg på panden i olie fint blanke. Tilsæt porrer og kartofler og steg i ca 10 min, uden at det tager farve. Tilsæt gurkemeje, bouillon og vand og lad det simre 1 time eller 2. Blend hele herligheden med en stavblender og smag til med salt og peber.

Brug ristede kikærter som topping på suppen. (find opskriften her)   

Jeg køber mine kikærter på her på buywholefoodsonline.com

(Dette indlæg indeholder reklamelinks)