Skip to content

(Mande)influenza?

Mandeinfluenza & influenza

Diskussionen om mandeinfluenzaen, der går på om mænd, er lidt mere syge end kvinder, stopper vidst aldrig, og det er også meget hyggeligt at diskutere, når alle er raske;). Men efter en strid omgang med influenza, hvad enten man er kvinde eller mand, kan alle vidst blive enige om, at det var en hård nyser at komme igennem, og at man aldrig troede at man kunne blive mere syg?

Herhjemme har jeg en mand, der burde sendes på et hjem for særligt influenza ramte. Han er ynkelig, sørgelig og faktisk skide irriterende at have i huset. Men jeg elsker ham jo (OG jeg vil helst høre så lidt, på hans klynkeri som muligt) og derfor sætter jeg alt ind, for at gøre ham rask… HURTIGT!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_3,1_3″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”4.0.9″ hover_enabled=”0″]

Hvordan kurerer vi i vores husstand, en (mande)influenza ?

Når tegnene på sygdom begynder at vise sig gør jeg følgende:

-Tegn på ondt i halsen, feber, snottet næse og ømhed i kroppen er klassiske tegn på at noget er på vej… evt. en virus. Hvad enten det er børnene, min mand eller jeg selv, spiser vi, en spiseskefuld finthakket hvidløg, sammen med et glas lunkent vand, 3 gange dagligt. Er det svært at få børn til at spise rå hvidløg, kan man evt. lave hvidløgsjuice, som man tager i små shots, 3 gange dagligt. Find opskriften her

-Er man herhjemme helt stoppet i næsen, laver jeg et løg-damp-bad, som man kan sidde og hygge sig over, i 20 min. Det gør vi sidst på dagen, så man kan få løsnet op til natten. Løg er super antibakterielle, og er med til at fjerne virusser, samt bakterier i kroppen.

-Jeg  sætter en skål med et løg, skåret i kvarte, i en skål vand, lige ved siden af der hvor man sover. Det er med til at fjerne hoste og i øvrigt holde luftvejene fri. Ja! Det lugter, men det er peanuts, i forhold til at have en syg mand i huset!

-Har man ondt i halsen blir man også bedt bedt om at spise en ske med manuka honning, løbende henover dagen. Manuka honning er stærkt antibakterielt og er i øvrigt med til at lindre ondt i halsen. Den fungerer rigtigt fint i varme drikke, da virkningen ikke forsvinder i varmt vand, som almindelig honning gør. Alm. rå honning er også rigtig fint at tage på en ske i ny og næ, men manuka honningen er har et højt indhold af et stof der kaldes MGO, som har en helbredende effekt. (Køb den manuka honning, med et indhold på mindst 400)

-Til sidst vil jeg sørge for altid at have nascorbat (syreneutral C vitamin) i pulverform. som vi herhjemme tager løbende hen over dagen, i større dosis. Når vi oplever hovedpiner herhjemme, af den ene eller den anden årsag, kan et eller to glas vand oprørt med 1 tsk. c vitamin, næsten altid gøre det af med det.

Min mand har næsten lige været ramt af influenzaen, og 2 dage senere var han frisk igen. Så herhjemme render vi ikke på apoteket efter hostessaft og halsbolcher, når naturen kan klare det for os. Jeg kan kun tale for min egen familie, og er man villig til at dufte af hvidløg, kan man på en hurtig og sund måde komme sig relativt hurtigt 🙂

God bedring derude, og pssst.. kuren virker også på de lidt mindre hårdt ramte kvinder 😉

(del gerne dette blogindlæg med alle i kender, så vi kan komme den frygtelige sygdom til livs. Klik blot nedenfor på knapperne)

Anja