Himmelske müslibarer med tranebær og abrikos
De her müslibarer er simpelthen så lækre, sunde og nemme at lave… what´s not to like?
100 g mandler
100 g cashewnødder
5 dl havregryn
2 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
2 dl honning
1 dl hakket tørret abrikos
1 dl hakket tørret tranebær
1 dl crunchy peanutbutter
2 æg
Hak nødderne groft, bland det med havregryn, solsikkekerner og hørfrø og bag det i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca 15 min eller indtil det er let gylden.
Smelt honning sammen med peanutbutter, hæld det i en skål og rør æggene, det tørrede frugt og til sidst den ristede korn/nøddeblanding i.
Beklæd en form (ca 20×30) med bagepapir og pres massen godt ned i. Bag barerne i 20 min. ved 175 grader varmluft.
Afkøl helt og skær i rette stykker. Opbevar müslibarerne i lufttæt beholder.