Skip to content

Müslibarer så englene synger

Himmelske müslibarer med tranebær og abrikos

De her müslibarer er simpelthen så lækre, sunde og nemme at lave… what´s not to like?

100 g mandler

100 g cashewnødder

5 dl havregryn

2 dl hørfrø

1 dl solsikkekerner

2 dl honning

1 dl hakket tørret abrikos

1 dl hakket tørret tranebær

1 dl crunchy peanutbutter

2 æg

Hak nødderne groft, bland det med havregryn, solsikkekerner og hørfrø og bag det i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca 15 min eller indtil det er let gylden.

Smelt honning sammen med peanutbutter, hæld det i en skål og rør æggene, det tørrede frugt og til sidst den ristede korn/nøddeblanding i.

Beklæd en form (ca 20×30) med bagepapir og pres massen godt ned i. Bag barerne i 20 min. ved 175 grader varmluft.

Afkøl helt og skær i rette stykker. Opbevar müslibarerne i lufttæt beholder.