Skip to content

Når børn er med i køkkenet.

I går havde jeg mine to skønne piger Karoline og Rosa-Lie, til at hjælpe mig med at bage knækbrød. Faktisk hjalp de ikke mig, jeg hjalp dem en ganske lille smule, ellers var de fuldstændigt selvkørende. Det fede ved at have børnene med i køkkenet, er at de ser hvor nemt det er, at lave mad selv. De ser at det ikke kræver det store, at lave ordentligt mad, som gør godt i kroppen. Jeg får muligheden for at bygge ind i mine børn, hvad der er god mad og hvad kroppen ikke så godt kan bruge. Jeg tror ikke, at de tænker store tanker om det jeg fortæller dem undervejs, men jeg ved, at det lagrer sig i dem, ligesom alt de gode ting, min mor har lært mig, har gjort.

Jeg kan se en tendens til at de ting de har været med til at lave, danner der sig en stolthed omkring. Man værner på en måde om maden, og man har lyst til at spise den. Jeg elsker det, og ikke kun det at jeg lærer mine børn at lave mad og at kende god mad, men også at de lærer at begå sig i et køkken og med det der følger med af oprydning osv.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light”]

Knækbrødene som pigerne bagte igår, er glutenfri og sukkerfri og med en masse skønne kerner. Jeg kan ikke huske om det står i opskriften, men jeg blandede gurkemeje i, da den er stærkt antiinflammatorisk og den kan uden problemer listes ind i knækbrød, uden at nogen kunne have en negativ holdning til det 😉

Opskriften på knækbrødene finder du her

Rigtig god dag til jer alle derude 🙂

Knækbrødene som pigerne bagte igår, er glutenfri og sukkerfri og med en masse skønne kerner. Jeg kan ikke huske om det står i opskriften, men jeg blandede gurkemeje i, da den er stærkt antiinflammatorisk og den kan uden problemer listes ind i knækbrød, uden at nogen kunne have en negativ holdning til det 😉

Opskriften på knækbrødene finder du her

Rigtig god dag til jer alle derude 🙂

Anja