Skip to content

Skrid influenza!

Herhjemme blir folk også syge, og faktisk er det temmeligt alvorligt, når manden i huset blir ramt af influenza……. Han er nærmest døden nær jo! Men jeg har efterhånden fået ryddet godt og grundigt ud, i alt hvad der hedder panodil og Ipren, til at tage toppen af feberen. Det virker i min verden, nemlig slet ikke! Hvis ikke der er styr på et stærkt immunforsvar, ja så kan vi altså sagtens rage sygdomme til os, men det er jo ikke noget, vi ikke kan gøre noget ved, med de ingredienser der findes i naturen.

Løgplanter er helt fantastiske, til at hjælpe os af med bakterier i kroppen. Og særligt hvidløg er særligt stærk i sine egenskaber. Så når sygdomme melder sin ankomst eller hvis man er ramt og er blevet kastet i gulvet, finder heksemutter her, hvidløg og løg frem!

I dag kom Karoline hjem, og havde både ondt i halsen og stemmen havde gemt sig langt væk, og jeg fik derfor lyst til at lave hvidløgsjuice. Den er nem at drikke i shot versionen, og så er den hurtigt nede og ikke noget, man skal sidde og tygge sig igennem.

Hvidløgsjuice er tosse nemt at lave og når først man har fundet ud af, dens helt fantastiske gavnlige virkning, vil man aldrig mere ty til apoteket og panodiler. Jeg blendede gulerødder, hvidløg, æbler og ingefær, sammen med vand og siede væsken fra. Derefter hældte jeg juicen på flaske, så det er nemt at drikke et shot hver dag. En lille bonus info er, at hvidløg er et af de mest præbiotiske fødevarer der findes og dermed også en gave, til vores fordøjelsessystem. Se opskriften her