Skip to content

Tomatsalat med friske ærter

Tomatsalat med friske ærter i olieeddike dressing

Jeg simpelthen så forelsket i simpelt mad der smager af det man ser. Og på vores tur til Spanien i sidste uge, fik jeg på een af restauranterne en meget enkel salat, der bestod af en bøftomat der var skåret i skiver, med løg og olieeddike dressing…. Jeg er bare nødt til at sige, at jeg for et øjeblik var en tur i himlen.. Den smagte simpelthen så dejligt af sol, sommer og middelhav. Derfor skulle vi selvfølgelig have tomatsalat da vi kom hjem, og eftersom jeg ikke har tomater i haven, måtte jeg ty til rema´s øko cherrytomater……. Tja det var jo på ingen måde samme oplevelse, men alligevel vældig god med rødløg og basilikum til at give lidt smag.

1 bakke cherrytomater

1/2 rødløg i strimler

Basilikum til at strø udover

1/2 bakke friske bælgede ærter

til olie eddike dressing:

1/2 dl olivenolie

2 tsk æblecidereddike

1 tsk honning

salt og peber

Piskes godt og hældes over tomatsalaten.