Skip to content

Antiinflammatorisk 4 ugers forløb

Vi sætter gang i et intensivt antiinflammatorisk forløb til dig, som f.eks. har ledsmerter, kroniske smerter eller skader og ønsker en alternativ form for lindring og smertebehandling.

 

Forløbet strækker sig over 4 uger:

Uge 1: mandag-onsdag-fredag

Uge 2: mandag-onsdag-fredag

Uge 3: fx. Tirsdag-torsdag

Uge 4: fx. Mandag-onsdag

 

Det tager ca 20 minutter pr. besøg hos os, da du skal i rødlys terapi i 9 minutter og Cryoterapi i 3 minutter pr.gang.

Forløbet er meget intens, og derved er der større chancer for at opnå gode resultater.

Prisen for forløbet

4 ugers Antiinflamatorisk forløb: 4.500 kr. 

Normalt: 5.584 kr.

Forløbet indeholder:

10 x rødlysterapi

10 x cryoterapi

Kollagen

Hvad gør forløbet for dig?

Cryoterapi

I vores medicinsk godkendte cryokammer vil kroppen, ud fra de 3 minutter, du står i kammeret ved -110° og derunder, øge de hvide blodlegemer og immunrespons samt antioxidanter, så dit immunsystem bliver stærkt! Dine celler får altså et chok og bliver kortvarigt stresset, så de holdes i en aktiv tilstand.

Rødlysterapi 

Cryokammeret kombineret med rødlysterapi er meget oplagt, og i vores klinik hører de to behandlinger ofte sammen. De to behandlinger øger nemlig også kroppens egen produktion af kollagen, og dermed forbedres cellefornyelsen i kroppens væv generelt.

Kollagen 

Sammen med et tilskud af kollagen hver eneste dag skubber du i den grad din krop i den rigtige retning for at reducere inflammation i kroppen samt tilføre det, den har brug for.

Vidste du, at kollagen udgør 1/3 af kroppens proteinstruktur? Kollagen findes i kroppens bindevæv inkl. tarmvæggen. Derfor spiller kollagen en meget vigtig rolle i at opretholde tarmens sundhed og normale tilstand.

Tilmelding og Praktisk Info

Tilmelding skal ske ved nedenstående formular. Når vi har modtaget din tilmelding, kontakter vi dig for at få lagt dine tider ind. Betaling af forløbet sker ved tilmelding, da vi der ligger alle tider ind til dig, og blokere vores kalendere for andre.

 

Åbningstider:

  • Mandag 13-19
  • Tirsdag 7-13
  • Onsdag 13-19
  • Torsdag 7-13 / 17-19
  • Fredag 7-15

TILMELD DIG HER

Udtalelser fra tidligere deltagere