Skip to content

Får du C vitaminer nok?

C vitamin i ren saft

Herhjemme får vi hver evig eneste dag et shot med ren saft udtrukket af solbær, aroniabær eller havtorn. Vi har brug for vores C vitaminer for at styrke immunforsvaret og at drikke fx. ren solbærsaft er en gavnlig kilde ikke kun til C vitamin men også B og E vitamin samt jern. Udover det er den smækfyldt med antioxidanter som kroppens celler har brug for, så brug naturen og gør brug af alle dens gavnlige vitaminer og mineraler.

Jeg kan virkelig ikke leve uden min saftkoger! Den står i et skab så jeg hurtigt kan få fat på den, når saftbeholdningen er lav, sådan at jeg hurtigt kan få lavet en ny omgang, lige til at putte i fryseren. Det er så let… Jeg går i fryseren og henter de bær jeg vil bruge (aroniabær og solbær har jeg ALTID i fryseren) putter dem i saftkogeren sammen med vand og så står det bare og hygger sig, imens jeg går og tapper den reneste vitamin saft. Det er så let, og så gavnligt! Jeg er ikke helt klar over hvor meget jeg egentlig tapper, men det blir vel til en 3-4 L. Jeg fryser dem ned i mindre glas, så jeg kan tage ud og bruge lidt af gangen. Som sagt får vi hver dag et shot med denne saft sammen med levertran og D dråber i.

Find opskriften på saften her, og den kan sagtens tilpasses, efter det man har lyst til selv, at putte i saften.

Du kan købe din saftkoger her, hvor den ovenikøbet er på tilbud lige nu.

God fornøjelse 🙂

Anja

(Indlægget indeholder reklamelinks)