Gammeldags æblekage i ny forklædning
Jeg ELSKER æblekage og bliver seriøst aldrig træt af det. Men her for ikke længe siden, fik jeg lyst til at lave en lidt sundere variation, fordi jeg skulle have besøg af min veninde, og det blev slet ikke tosset 🙂
Jeg har svært ved at bedømme præcis hvor meget æblemos jeg brugte, for jeg laver altid min mos på slump, og tager det jeg kan bruge:) Resten får helt automatisk hurtigt ben at gå på alligevel. Brug det evt som topping på havregrød 🙂
1 portion æblemos
kokos creme
Hasselnødder
Grovvalset havregryn
Honning
Rist hakkede hasselnødder samt havregryn på panden sammen med honning. Når det er afkølet knæk det i små brud.
Find nogle flotte høje glas og start med et lag æblemos, derefter et lag kokoscreme og til sidst crumble, fortsæt med et lag af alle 3 ting een gang til og server straks. Jeg har erfaret at kokoscremen stivner i køleskab, hvilket dermed ikke gør desserten så egnet til at lave på forhånd. Hvis du derimod har held med at piske kokosmælk op til fløde lignende tilstand kan du med fordel bruge det og lave desserten på forhånd 🙂
God fornøjelse 🙂