Skip to content

Granola

Granola

Jeg køber aldrig færdiglavet granola, for det er så simpelt at lave selv, og så ved man hvad der er i, og man kan selv styre sukkerindholdet, hvis man gerne vil have det i. Det vil jeg ikke, så jeg søder med honning og eller dadler.

Jeg bruger granolaen som topping ovenpå yoghurt, smoothies eller bare med plantemælk over, som et mellemmåltid.

1 dl sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl græskarkerner

1 dl kokoschips

1 spsk chia

1/2 dl hasselnødder

1/2 dl mandler

3 dl havregryn

5 medjool dadler

1/2 tsk kardemomme

1 spsk kanel

2 spsk honning

Hak nødder, mandler og dadler og bland med resten af kernerne og honningen. Bred det ud på en bageplade på et stykke bagepapir og bag i ovnen ca. 1/2 time ved 150º varmluft. Granolaen skal være gylden.

Jeg køber alle mine nødder og kerner på buywholefoods, bare klik på råvaren, så bliver du ledt ind på siden. De har alt og jeg elsker deres side.

(indlægget indeholder reklamelinks)