Skip to content

Økologi og superfoods i Spanien

Online salg af økologiske varer i Sydspanien

Jeg er temmelig meget oppe at køre over ,at jeg har fundet en hjemmeside, der kan det meste til vores forbrug, når vi er i Spanien. Faktisk har det været een af mine største kæpheste, ikke at føle at jeg i supermarkederne, kunne få økologi og de superfoods jeg bruger hjemme i DK. Men ak og ve den tid er heldigvis forbi, for jeg har fundet den fedeste onlinebutik, som har løst alle mine problemer. Butikken leverer til vores adresse her i Spanien alle ugens dage.

Jeg kan faktisk slet ikke vente med, at komme igang med at bruge, af alle de lækkerier jeg har modtaget, og den første ting jeg nu vil gøre, er at ligge kikærter i blød, og lave mig en gang ingefær juice (Se opskrift på juicen her).

Rejser du også meget til Spanien, vil jeg virkelig anbefale at tjekke denne side ud, for de har altså lidt af hvert. Siden hedder http://andalucia-ecologica.com/order.php