Skip to content

Havremandelgrød med vilde blåbær

Prøv at blende mandler til finde små stykker (ikke til mandelmel) og kog med din havregrød, det gir lidt bid og så får man alle de sunde fedtstoffer med i maden. Jeg har toppet med vilde blåbær som er een af de rigeste kilder til antioxidanter, som er uhyre vigtigt for kroppen, for at den kan “rydde op” i de celler vi ikke vil have i vores krop, og som er dem, der kan udvikle sig til kræft. Til sidst drysser jeg kokoschips på toppen, som også er med til at forkæle kroppens hellere med sunde gode fedtstoffer.

Havregrød til 1 prs:

1 dl havregrød (jeg kan godt lide den grovvalsede til grød)

2-3 dl vand

lidt salt

1 dl mandler blendet fin, men stadig med “bid” i.

1 dl blåbær (jeg tager dem direkte fra fryseren.)

Kokos chips som topping.

Kog grøden op og vent med blåbærrene helt til sidst. Jeg gør nogle gange det at jeg bare ligger dem i den skål hvor havregrøden skal i , så når det fint at tø op. Top med de lækre kokoschips, det gir en helt fantastisk lækker smag.