Kikærte snacks
Har vi ikke allesammen nogle gange brug for, at gnaske i noget, der ikke bare er gulerødder eller selleri? Den her snack er for mig, endnu bedre end chips, hvis trangen til noget saltet dukker op. Lad mig bare sige, at de smager SKØNT!
Et tip er, hvis du i forvejen har gang i kikærterne til fx. humus, så sæt en ordentlig portion i blød, og når de dagen efter er kogt, så smid nogle poser i fryseren, så er det let at tage ud og lave noget af i en ruf.
Jeg vendte kikærterne i olie, salt og røget paprika og gav dem ca. 1/2 time ved 200º. De skal være helt sprøde.
Jeg har ikke helt nøje mål, på hvor meget salt og paprika jeg puttede i, men godt og vel 1 spsk paprika og 4-5 tsk salt.
Jeg køber mine kikærter på buywholefoodsonline klik her
I aften skal vi have suppe og jeg tænker, at de ville passe rigtig godt ovenpå, som topping 🙂
(Dette indlæg indeholder reklamelinks)