Bananpandekager med lilla majsmel
De her lækre herligheder smager så mega lækkert, og så er de fyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og fedtstoffer. Mine børn ELSKER dem, og de holder deres maver mætte i lang tid. Spis dem lige fra panden med mørk agave sirup på, eller tag den kold med i madpakken.
Lilla majs indeholder stærkere antioxidanter end blåbær og har et højere, eller ligeså højt, indhold af anthocyaniner og phenoler som blåbær, hvilket dermed gør det til noget af en superfood fætter 😉 Brug melet i bagværk, mad, drikke eller hvad fantasien rækker til 🙂
Der kommer ca. 16 pandekager (små) ud af denne portion:
3 æg
1 banan
1/2 dl chiafrø
1 dl purple corn flour
2 dl havregryn
ca. 1/2 l cashewnøddemælk (vurder hvordan konsistensen er, den skal ikke være for tynd)
Pisk æg, mos banan og rør de øvrige ingredienser i. Op på panden og spis dem som sagt med mørk agave sirup… UHM!