Skip to content

Rødbede salat med vilde brombær

Rødebeder og brombær i skøn symfoni

Det er nu du skal ud i naturen og hamstre. Forleden dag fik jeg lov at hamstre i min venindes skov, og derfor lavede jeg denne nemme, sunde og supernærende salat:

4 store rødbeder

1 god håndfuld brombær ( jeg var rundhåndet, da jeg lige havde plukket en her balje 😉 )

Frisk spinat

frisk purløg

Ristede hasselnødder

Olivenolie

Æbleeddikke med gurkemejerod fra danske lokaliteter (Den er VIRKELIG GOD!)

Kog rødbeder med skræl til de er møre og afkøl dem. Når de er afkølet kan man ligeså fint pille skrællen af. Skær rødbeder i grove tern og vend dem med purløg, olie og æbleeddike. Rist hasselnødder og hak dem groft. Anret på fad med en god portion frisk basilikum og top med de ristede hasselnødder.

Et godt tip herfra: Husk at få de sunde fedststoffer hver gang du spiser. Jeg sørger altid for at blande olie i eller hen over mine salater, samt altid at få nødder, kerner eller frø til. 🙂