Skip to content

Mangler du energi?

Vidste du at energien i kroppen ikke blot handler om, hvorvidt solen skinner udenfor? Det er selvfølgelig en dejlig ting når den gør, og solskinstimerne og de lyse stunder, bidrager til D vitamin som er en god kilde til mere energi…. MEN…

Vi har et helt maskinrum i kroppen, som ud fra de rigtige elementer, bidrager til vores energi hver eneste dag. Det starter allerede med den kost vi putter i munden nemlig fedt, kulhydrater og proteiner. De 3 komponenter danner sammen med hjælpebyggeklodser som bla. Er de fleste B vitaminer, forskellige enzymer som i sidste ende får lavet ATP som er energi til muskler, nerver og opbygning af nyt væv.

Spiser du efter en tallerkenfordeling, og en god varieret kost, er du som udgangspunkt godt dækket ind på vitaminer og mineraler. Men der kan på trods af det, sagtens være forskellige årsager til, at du enten ikke optager det eller at der simpelthen er noget i kroppen, der tyvstjæler det. Derfor kan et tilskud i en periode, måske være en ide, hvis kosten samtidig også er på plads.

Der findes flere forskellige B vitaminer og de findes i mange forskellige slags fødevarer, bla. Æg, fisk, korn, linser, bælgfrugt og grøntsager.

Skal jeg hjælpe dig med, at få mere energi og overskud?

Book en tid her på siden, alternativt er du velkommen til at skrive til mig, hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så kan vi tage en snak forinden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kh

Anja Lindberg