Super sunde glutenfri, sukkerfri og mælkefri muffins
Jeg har været væk fra min familie hele weekenden, og derfor skal vi allesammen hygge i eftermiddag med de her lækkerligheder 🙂
Jeg bruger dem både som eftermiddagssnack, men de er rigtig gode at fylde i madpakken også, da der kun er gode sager i.
Opskriften giver ca. 32 muffins (Når jeg nu alligevel er igang 😉 Frys dem gerne ned, så er de nemme at smide i madpakken)
4 spsk chiafrø
12 spsk vand
2 store revne gulerødder
2 revne æbler
4 bananer
5 dl. plantemælk (jeg bruger cashewnøddemælk)
10 dl havregryn
4 spsk kokosolie
4 spsk agave sirup
2 tsk kanel
2 tsk kardemomme
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
Lad chia frøene suge vand (jeg lod det suge i blenderen) mens du river gulerødder og æbler. Tilsæt resten i blenderen og blend hele herligheden til fin ensartet masse. Hæld på muffinsforme og bag i ovnen på 180º i ca. 40 min.
God fornøjelse med at holde fingrene fra dem 😉