Rødkålssalat med butterbeans, avocado og basilikum.
Denne salat er så hurtig at lave, hvis man sørger for altid at have bælgfrugter i fryseren der er blødgjort og kogt. Jeg plejer gerne at sige, at når man alligevel er igang, så lav lidt ekstra, hvis det er fryseegnet, for det gør det så meget lettere at spise ordentligt, på de travle dage også.
Opskrift til 4 prs.
1/4 stor rødkål
2 avocado
4-6 dl butterbeans (opblødte og kogt)
10 blade basilikum
Olie eddike dressing:
1 dl olivenolie
1 spsk æbleeddike
1 tsk sennep
1 tsk honning
1 spsk citron saft
salt og peber
Skær rødkål groft, og vend avocado i tern, butterbeans og hakket basilikum sammen med. Rør olieeddike dressing godt rundt i salaten og værsgo! En sund, næringsrig og let salat der som tilbehør, passer til alle retter hvis du spørger mig.
(Indlægget indeholder reklamelinks)